GAMMEL OM BALSALEN

I baggården til et af Aarhus' ældste bindingsværksbygninger ligger de små skæve huse og gamle træer, der tilsammen danner rammerne om Balsalen - en gemt perle i midten af byens centrum. Her finder du ro fra storbyens larm så snart, du træder ind gennem porten. Sænk skuldrene, træk vejret og mærk roen. I den lille oase er der nemlig altid plads og tid til dig.
 
På de varme sommerdage er der en helt sydlandsk stemning i baggården, hvor bambus møbler, marrokanske tæpper og vintage puder indbyder til inspiration og fordybelse. Og hvis du kigger forbi om foråret, kan du være heldig at opleve det smukke kirsebærtræ blomstre, hvor du er mere end velkommen til at slå dig ned et øjeblik og nyde roen.

Trine og CarlaTrine og butikshunden Carla

Tager du et kig indenfor mødes du af hjertevarme kvinder, som brænder for at give dig en nærværende oplevelse. Her er der også masser af inspiration at hente iblandt et unikum af skønne sager. Alle varerne er nemlig særlig håndplukket af Trine. Hun vælger brands og produkter med stor kærlighed for æstetik og kvalitet. Både æstetikken og kvaliteten er nemlig med til at skabe produkter, som holder i lang tid. I Balsalen vil vi nemlig gerne sælge produkter, som bliver elsket i lang tid.
 
Du kan også være heldig at møde vores alles lille krøltop, nemlig butikshunden Carla, som elsker at snuppe en solstråle eller to i gården. Hvis ikke Carla tager en velfortjent slapper, så finder du hende være ude på finurligheder, som giver store smil med på vejen.
 
“Balsalen er blevet stedet, hvor min datter sov i sin barnevogn i træets skygge, og nu selv kommer forbi med sine venner. Et sted hvor et par enkelte kunder om dagen, nu er blevet til en loyal og opbakkende kundekreds fra hele landet. Hvor mine venner kommer forbi til kaffe, og hvor fantastiske kolleger er med til at skabe den stemning og atmosfære, der er helt særlig for Balsalen” - Trine
 
Vi brænder for mere end blot at sælge et produkt. Vi vil gerne inspirere og glæde, alle der kigger forbi - fysisk som online. Derfor deler vi også ud af alt, hvad der sker i butikken på vores Instagram, hvor du får et indblik i alt fra vores skøre idéer til butikshunden Carlas drillerier.
 
Kig gerne forbi, Balsalen skal allerhelst opleves i live 🤎