Om Balsalen

Trine og Carla

I baggården til et af Aarhus' ældste bindingsværksbygninger ligger de små skæve huse, som danner rammerne omkring Balsalen.


Når du kommer ind gennem porten, bliver du ramt af den hyggelige stemning, som du kun finder i baggårde i større byer. Et sted hvor tempoet sættes ned, og byens lyde dæmpes af de omkringliggende huse. En lille oase hvor der altid er plads til at trække vejret.


Hvis du kigger forbi om foråret, kan du være heldig at opleve det smukke kirsebærtræ blomstre, og du kan slå dig ned et øjeblik og nyde roen. Og måske få en kærlig velkomst af vores butikshund Carla.


Balsalen er blevet stedet, hvor min datter sov i sin barnevogn i træets skygge, og nu selv kommer forbi med sine venner. Et sted hvor et par enkelte kunder om dagen, nu er blevet til en loyal og opbakkende kundekreds fra hele landet. Hvor mine venner kommer forbi til kaffe, og hvor fantastiske kolleger er med til at skabe den stemning og atmosfære, der er helt særlig for Balsalen.


2021 er blevet året hvor den fysiske butik udvider med en webshop.
Jeg håber at man også på den anden side af skærmen kan fornemme bare en lille snert af det univers, vi har her i baggården.

Kig forbi når du kommer til Aarhus, Balsalen skal allerhelst opleves live.
Kærligst Trine