Afhentning, forsendelse og levering

Afhentning 
Ved køb på Balsalen.dk webshop har du mulighed for at afhente dine købte varer i Balsalens fysiske butik, Guldsmedgade 22D, Aarhus C og indenfor almindelig åbningstid. 

Du kan se vores åbningstider her.

Vælger du at benytte dig af afhentning som leveringsform, får du direkte besked via email eller sms, når din ordre er klar til afhentning. Husk at medbringe dit ordre nr. ved afhentning.

Levering: 
Hos Balsalen.dk benytter vi GLS som leveringsform.

Leveringstid
Den forventede leveringstid er 2-4 hverdage på alle lagervarer, medmindre andet er angivet ved bestilling. Vi bestræber os på, at pakke og afsende din ordre senest den næstkommende hverdag.

Vi pakker alle vores varer med forsigtighed i forsvarlig emballage. Plakaterne leveres i paprør. Når din ordre er afsendt får du automatisk besked på mail. Balsalen.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. 

Levering til flere lande
Vi leverer i hele Danmark, Grønland, Færøerne, Island, Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Italien, Portugal og Spanien. Kontakt os hvis du gerne vil have leveret til et andet land, så prøver vi at finde en løsning.  

Fragtpriser: 
Ved ordrer over 500,- DKK tilbyder vi fri fragt til din nærmeste GLS Pakkeshop.

Ved ordrer under 500,- DKK tilbyder vi følgende leveringsformer- og priser: 

Har du modtaget en beskadiget pakke?
Vi er meget kede af, hvis du har modtaget en beskadiget pakke. Vi håber, at tingene du har bestilt er uden skader. Hvis ikke det er tilfældet, skal du kontakte os på info@balsalen.dk eller på tlf. nr: +45 93 30 50 06. 

Sidst opdateret d. 13/11/2023