Q&A: Mest stillede spørgsmål omkring flytningen

Q: Hvornår flytter I?
A: Vi har sidste åbningsdag i Frederiksgade lørdag d. 11 november.

Fredag d. 17. november åbner vi dørene i Guldsmedgade 22D kl 10.00.

Q: Hvordan finder jeg det nye sted?
A: Vores nye adresse Guldsmedgade 22D ligger stadig lige i hjertet af Aarhus. Helt præcis ligger det inde i gården bag Thorsen Møbler og Planet Nusa - lige overfor indgangen til Føtex.

Det var Wood Wood, der tidligere boede i lokalerne.

Q: Hvor meget mere plads får I?
A: Lejemålet er 189 m2, og det er 60m2 mere, end hvad vi har nu. Vi kan skabe et meget mere velfungerende lager, så vi kommer til at have ca. 2.5 gange så meget plads i selve butikken i forhold til nu.

Det bliver SÅ sjovt at indrette!

Q: Kommer i til at holde lukket?
A: Vi bliver nødt til at lukke vores fysiske butik i Frederiksgade mandag-torsdag i uge 46. 

Du kan naturligvis stadig handle på vores webshop! 

Og det vil være en kæmpe hjælp for os, hvis der er gang i webshop hjulene, mens vi holder butikken lukket i 4 dage. 

Forvent dog en lidt længere leveringstid, da alle varer og emballage vil være pakket til flytning, så der vil være et par dage, hvor vi ikke kan pakke ordrer. 

Men vi lover at skynde os :)

Q: Hvad med afhentning af ordre i uge 46?
A: Hvis du shopper på webshoppen i løbet af vores flyttedage, og vælger 'Afhentning i butik', så vil ordrer som udgangspunkt kunne hentes i Guldsmedgade, når vi åbner op d. 17. november

MEN, hvis du nu lige står og mangler den der fødselsdagsgave, du har glemt, så prøv at give os et kald, måske kan vi hjælpe. Vi er sandsynligvis i butikken og i fuld gang med at indrette, så vi kan sikkert godt få mulighed for at finde en ordre frem til dig, som du kan afhente.

Skulle du have nogle spørgsmål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på tlf. 93 30 50 06 eller på kontakt@balsalen.dk